Denne publikation med magasin-look er resultaterne af en række studier af vidt forskellige nordiske restauranter udført af forskere på professionshøjskolen Zealand. Fællesnævneren er bæredygtig madturisme og publikationen er udgivet med støtte fra Nordisk Ministerråd. Restauranterne er vidt forskellige. De spænder fra måltider serveret i lokale hjem på Færøerne over restauranter tilknyttet mikrobryggerier og bærdygtige landbrug til 'zero-waste' konceptrestauranten Nolla som ligger midt i storbyen Helsinki. Den grafiske stil i publikationen tager udgangspunkt i de stilistisk meget flotte PR-fotos fra de forskellige restauranter. Grundfarven i det grafiske udtryk er en kølig lysebrun farve, der næsten fremstår guldfarvet. Den komplementerer den kølige nedtonede nordiske farveholdning i fotografierne, og den understøtter de varme træfarver som også er fremtrædende i mange af fotografierne.
Hent hele rapporten her:
Zealand: Bæredygtig Madturisme - Norden viser vejen
Kontakt mig gerne for et
uforpligtende møde eller en
hurtig snak om din rapport:
Tobias Scheel Mikkelsen
Tlf. 6165 1613
tobiasmik@gmail.com
www.tobiasmik.dk